Yeni msn hesabı acma

Msn live kaydol a  ayrıca Msn windows hotmail açmak istediğinizde bu sitenin aşagıdaki linglerini tıklayarak yep yeni bir Mesenger alabilirsiniz.
Bakınız bazı arkadaşlar Msn almak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim diye sorabilirler. Msn oturumu açmak için öncelikle Msn yükle meniz gerekmektedir ve Msn live chat yapmak için ise yeni bir hesap almanız gerekmektedir. @Msn.com dan mail açmak için Burayı dıklayarak yeni bir Msn adresi nasıl alınır? öğreneceksiniz. Msn mail nasıl açılır diyenler işte tam size göre bir yardım sitesi. Msn nerden alınır tabiki Bu adrese tıklayarak alabilirsiniz. Msn nerden yüklenir? der iseniz onunda bundan sonraki konularda yerini vereceğim. bizi izlemeye devam edin lütfen... MSN ile güzel sohbetler ve sıcak sohbetler dileriz... :)

Evet arkadaşlar Yep yeni Msn hesabı açmak ve yep yeni Msn adresi almak isteyenler aşağıdaki linglerden faydalanabilirler.



Birbirinden değişik ülke uzantılarda da Msn adresi almanız mümkündür.

isminiz* @hotmail.co.uk http://accountservices.passport.net/reg.srf?id=2&sl=1&lc=2057 için buraya







isminiz* @w.cn https://domains.live.com/members/signup.aspx?domain=w.cn ve yeni uzantılı MSN adreslerine hemen kaydolun.

0 yorum:

Yorum Gönder

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP